Hello!

Je kent dat liedje vast wel, lekker zwijmelen bij 'Hello, is it me you're looking for' van Lionel Ritchie. Ik bedacht dat dit een super thema tekst is voor komend seizoen!

God zegt tegen ons: Hello, is it Me you're looking for? En wij mogen antwoorden, Heer hier ben ik! Hier begint alles mee! Dit is het evangelie in een zin: God is er, God zoekt jou, Hij wacht op jou!

Maar het gaat verder. Als we opgroeien in geloof willen we meewerken in Zijn koninkrijk en dan zeggen we tegen God: 'Hello, is it me you're looking for?' Zoekt U mij? Mag ik U helpen? Zoekt u mijn aanbidding of mag ik meewerken in Uw oogst? Wat is Uw plan met mij?

En dan is er nog een stap. Je kunt tegen je naaste zeggen: 'Hello, is it me you're looking for?'. Kan ik je ergens mee helpen? Heb je gebed nodig? Wil je eens praten of zomaar even zitten? Ik zie jou, ik hoor jou, ik ben er voor jou! Zullen we eens een bakkie doen? Kom je bij mij?

En soms wacht je op iemand die tegen jou zegt 'Hello, is it me you're looking for?' Want hoe moeilijk is het om op iemand af te stappen en te vragen om hulp. We kunnen het immers zelf wel? Hoe heerlijk zou het zijn als er af en toe eens iemand was die zei, kom je dan bij mij?

Dit seizoen gaan we HET HELE SEIZOEN jou de mogelijkheid geven om Hello te zeggen. Je kunt iemand bij jou uitnodigen (kom je dan bij mij?) of je kunt vragen dat je uitgenodigd wordt (mag ik dan bij jou?).

Het is een verrassing bij wie je komt of wie er bij jou komt! En je kunt meerdere keren voor allebei de vragen meedoen!

Voor de ontmoetingen kun je gebruik maken van de diverse vragen die we binnenkort online hieronder zetten of je kunt gebruik maken van het spel 'kaarten op tafel' of bijv de vragen van Vertellis of woman's health. Bid voor je het gesprek in gaat dat God jullie mag leiden. Bid dat je wijsheid mag ervaren, nieuwe vriendschappen mag vinden of vriendschappen mag verdiepen. Plan je ontmoeting hooguit een uurtje. Dat houdt het voor beiden leuk! Als de ontmoeting bevalt kun je altijd nog eens afspreken!

Hello

IS IT ME YOU'RE LOOKING FOR? 

     Vul onderstaand je gegevens in en we koppelen je aan iemand voor een ontmoeting! Let op: jullie plannen zelf de dag en het uur, wij zorgen alleen voor het eerste contact!

Na het indienen ontvang je een mail met meer info. Als je hebt ingevuld: Kom je dan bij mij? Dan krijg je een naam en mailadres of telefoonnummer van iemand die graag uitgenodigd wil worden. Jij belt haar dan op of stuurt een mailtje en maakt een afspraak bij jou thuis of op een andere leuke lokatie. 

Heb je ingevuld: Mag ik dan bij jou? Dan wordt je opgebeld of krijg je een mail van een lady die jou uitnodigt! Je maakt samen een afspraak waarop je beiden kan.

Tip: wacht niet te lang met het maken van een afspraak! Bel binnen een week en plan je date.

Tip: Plan ongeveer een uurtje. Hebben jullie een klik? Dan kun je natuurlijk nog eens plannen! Is er (nog) geen klik? Geen probleem! Je hebt in ieder geval iemand in de kerk leren kennen. Zo kun je zondag tegen een bekende Hello! zeggen en wordt je iig gezien!

Tip: zorg dat je een paar vragen meeneemt. Zie hierboven voor tips.

Tip: We zijn Ladies United van de EGZ. God staat centraal in ons leven. We eren Hem in onze gesprekken en communicatie. We gaan niet roddelen over mensen of mopperen op de kerk. (de kerk? Dat ben jij :-)) We houden het positief! Stel liever vragen hoe je elkaar kunt helpen, waar ben je dankbaar voor, wie is God voor jou, hoe heb je Hem leren kennen etc.


We wensen jullie een heel verrassende en leuke Hello!