14 juni afsluiting seizoen: High Tea!

06-06-2024

IEDER-HEEFT-IETS-MEE-HIGH-TEA !!

Vrijdag 14 juni 19.00u

14 juni sluiten we met elkaar het seizoen af en luiden we de zomer in! We hopen op mooi weer zodat we gezellig onder het genot van een hapje en een drankje in de tuin van Carmen kunnen high-tea'en!

We hebben wederom een mooi seizoen gehad.

We hopen dat je je altijd welkom voelt en dat we je iets kunnen bieden waar je gezegend door wordt.

In de voorbereidingen voor een volgend seizoen, na de zomer, proberen we altijd een mooi thema te zoeken waar we het hele jaar allerlei activiteiten omheen kunnen organiseren. Afgelopen seizoen wat het thema 'I care' Meer hierover kun je teruglezen op de website.

Vriendinnen, moeders en (18+) dochters zijn altijd hartelijk welkom!

De High tea vindt plaats in mijn grote achtertuin en we hopen op heerlijk weer! Omdat we samen gaan eten zullen we iets eerder starten, namelijk om 19.00u.

Iedereen die komt neemt 8 hartige of zoete hapjes mee zodat we een leuke gevarieerde High Tea voor kunnen zetten! Ook als je een vriendin of buurvrouw meeneemt, neemt zij 8 hapjes mee. Als jouw vriendin geen hapjes kan of wil meenemen, neem jij natuurlijk 8 hapjes extra mee!

De hapjes hoeven niet huisgemaakt te zijn maar dat mag wel. Een (stoom)oven en magnetron zijn aanwezig en we kunnen zelfs de bbq aanzetten.

Kirsten en ik zorgen voor scones en voldoende koffie, thee en bubbels.

Geef je snel op! 

Klik op de button:

Ik denk dat samen eten een prachtige gelegenheid is om met elkaar te delen. Op een ontspannen manier samen te zijn.

Doe je mee?

Love to M(eat) with you

Kirsten en Carmen

Team Ladies United