40 dagen dank dag 15

03-03-2021

40 dagen dank dag 14

I thank you, high God - you're breathtaking!

Body and soul, I am marvelously made!

psalm 139

Gisteravond tijdens ons ommetje, zagen we deze prachtig rode zwammen. Ik heb zo'n app op de telefoon die van je foto kan zien welke paddestoel het is. Bovenstaand is de Zeer Zeldzame rode bekerzwam.

Het leuke van een zwam is dat ie het hele jaar verstopt zit, tot het moment dat de tijd rijp is, dat er genoeg voeding is en de omstandigheden zo zijn dat hij tot bloei kan komen.

Ja, dan borrelt er meteen een verhaaltje in me op.

Ik bedenk dan, dat God ons niet alleen heel zeldzaam heeft gemaakt, maar dat jij en ik zelfs uniek zijn! Zoals jij ie er geen eentje! Wat een kunst om met ongeveer dezelfde ingrediënten (DNA) steeds een nieuw mengelmoesje te maken. Al miljoenen keren! En het is geen per ongelukje, nee, Hij heeft mij, Hij heeft jou, precies zo bedacht zoals je bent!

Ik geniet enorm van de natuur. Of het nu een dikke hommel is, een kuifeendje of een zeldzame rode bekerzwam, ik vind het allemaal even mooi. Als ik al zo geniet van deze natuurlijke dingen, hoe enorm zal God dat genieten van Zijn schepping!

Daar moet ik eens even over sudderen......

fijne dag!

ps mijn stukjes raken een beetje op, dusssss doe je mee????

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies