40 dagen dank dag 16

04-03-2021

40 dagen dank dag 16

God schiep de mens.... en Hij zag dat het goed was

genesis

Allebei onze dochters hebben vandaag een mooi schoolmoment.

Dochter 1 krijgt haar diploma en dochter 2 houdt haar afsluitende stagepresentatie. We vieren ook nog de verjaardag van dochter 2 dit weekend, het kan niet op!

Nu zou je zomaar kunnen denken dat je trots bent op je dochters. Het aparte is dat we er zelf natuurlijk weinig voor hebben gedaan. We zijn gezegend met twee meiden die goed in het leven staan, sterke keuzes maken en leuke vrienden hebben. En daar doe je zelf niets aan, nou ja, niet veel dan.

Je geeft ze een naar eigen mening een goede thuisbasis, je geeft ze her en der wat normen en waarden mee, maar uiteindelijk maken ze zelf de keuzes die ze maken. En toch zijn we supertrots. Trots op wat ze bereikt hebben en niet op wat ik heb gedaan. Trots op hun inzet en doorzettingsvermogen waar ik slechts naar heb kunnen kijken en langs de zijlijn wat heb mogen aanmoedigen en aanhoren.

We staan aan het begin van weer een nieuw seizoen, een seizoen met afgestudeerde kinderen die op weg gaan in een volwassen leven.

Wat superleuk om naar te kijken!

Heel dankbaar.

fijne dag!

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies

Copyright (C) 2021 Ladies United. All rights reserved.