40 dagen dank dag 26

14-03-2021

40 dagen dank dag 26

Als iets er al is, hoef je er niet meer naar uit te kijken. Het is er immers al. Romeinen 8:24

Het is er!! Na zo heel erg lang wachten zijn we eindelijk online!

De glasvezelkabel ligt al klaar en aangesloten sinds 26 november, maar de daadwerkelijke aansluiting in huis liet nog op zich wachten. Het was er dus wel, maar toch ook weer niet. De vorige bewoners van ons huis hadden een schotelantenne waar ze tv mee keken, hoe ze internet en bellen deden weet ik zo even niet. Toen wij in juni de sleutel kregen, wisten we dat de glasvezel er aan kwam, de geulen waren al gegraven en er waren mannen aan het werk bij een meterkast aan de weg...Dus hebben we geen andere mogelijkheden onderzocht om online te kunnen zijn. De eerste maand hadden we ons huis in Zeewolde nog, en deden we wat online moest, 's avonds effe snel via de wifi aldaar. Maar, vanaf augustus moesten we dus iets anders regelen. Met een uitgebreider abonnement op de mobiel, konden we al iets, en de schotelantenne bleek het ook nog te doen, mazzel! Iemand betaalde nog voor een lopend abonnement op de schotel, maar niemand wist wanneer dat afliep :-) Zo was het elke avond een verrassing of we tv konden kijken. Via allerlei omwegen hebben we natuurlijk wel gebruik kunnen maken van internet. Mijn man heeft immers per 1 december een nieuwe baan en het nieuwe werken is thuiswerken! Online dus!

Ondertussen werd internet steeds uitgesteld en was de klantenservice niet in staat een logische verklaring te geven.

Tot 18 februari... toen hield het abonnement van de schotel ermee op, effe schrikken! Nu keken we niet zo maar een beetje uit naar de verbinding, maar zagen we reikhalzend uit!

Wat ben je dan afhankelijk van vanalles via internet! De winkels zijn dicht dus shoppen we online!! monteurs komen langs en melden facturen en afspraken online, de kerk is....online! Afspraken met klanten maak ik...online! Mijn man moet vergaderen met Engeland en Duitsland....online!

Tot afgelopen week. De bevestiging kwam in de mail, de monteur nam contact op en zelfs klantenservice belde dat het er aan kwam! En toch, ik geloof het pas als ik het zie, zeiden we tegen elkaar.

En nu is het er en is het alsof het er altijd al geweest is.

Is het niet net zo met je relatie met God? Hij is er al, en wacht alleen maar tot jij de stekker er in doet en aansluiting maakt. Daar heb je geen monteur of afspraak voor nodig maar je kunt zelf kiezen wanneer je contact maakt. En als je dan contact maakt, gaat er een wereld voor je open! Dan krijg je beschikking over Gods Google (Zijn kennis), Zijn Maps (richting voor je leven), Zijn Power (kracht), en kun je je Instagram Stories vertellen (Gods verhaal = jouw verhaal).

Vandaag mag je online met God en mag je ook connecten met elkaar via de online samenkomst. Klik hier voor de dienst (om 10u) van de EGZ in Zeewolde!

fijn weekend!!


Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Mijn stukjes zijn op! Maar ik ga natuurlijk wel door! Doe je mee???

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • Heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies