40 dagen dank dag 31

19-03-2021

40 dagen dank dag 31

Allereerst vraag ik dat er voor alle mensen gebeden wordt, dat er smeekbeden, voorbeden en dankgebeden voor hen worden uitgesproken. Bid voor alle koningen en gezagsdragers, opdat we rustig en ongestoord kunnen leven, in alle vroomheid en waardigheid.

--1 Timoteus 2:1-2

We mochten stemmen eergisteren, in vrijheid onze keus maken, voor of tegen, links of rechts, voor een kleine of grote partij, voor man of vrouw....

Wat ontzettend kostbaar dat we dat mochten doen, in vrijheid!

En of je nu blij of verdrietig bent, trots of teleurgesteld, we mochten het toch maar mooi zelf bepalen!

Hoeveel landen zijn er niet die geregeerd worden door dictators die machtsbelust hun eigen zin doordrijven zonder enige rekening te houden met hun landgenoten.

En wat wordt er nu van ons verwacht?

Ik denk dat, wat jouw mening ook over de uitslag is, onze opdracht is om te bidden voor de overheid. Er staat ook achteraan 'met dankbaarheid'!

Bid voor onze overheid, je zult maar in hun schoenen moeten staan, ik geef het je te doen! Bid voor onze regering, met dankbaarheid, opdat we rustig en ongestoord mogen leven.

Ik ga voor rust en dankbaarheid, jij ook?

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Mijn stukjes zijn op! Maar ik ga natuurlijk wel door! Doe je mee???

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • Heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies

Copyright (C) 2021 Ladies United. All rights reserved.