40 dagen dank dag 36

24-03-2021

40 dagen dank dag 36

Waar U komt, geeft U het dorstige land regen. Uw rivier is vol water.
U laat het graan groeien en geeft rijke oogsten. 11 U geeft de omgeploegde grond water, U maakt de harde kluiten nat. U maakt de grond zacht met regen. U laat de planten groeien. 12 U geeft elk jaar een rijke oogst. Overal waar U komt, is er overvloed. 
Psalm 65

en dan zijn we zomaar alweer aan dag 36!

Ik heb deze keer niet iets heel spannends. Het was een dag om dankbaar te zijn, dat wel. Vanmorgen kwamen voorlopig de laatste klusmannen in ons huis. Er wordt heel netjes een raam vervangen waarna we logees een tochtvrije slaapkamer kunnen bieden. We hopen op logees (onze kinderen) met Pasen dus ik regel ook nog een rolgordijntje erbij. Hopelijk komt die nog gauw voor Pasen aan!

Ik heb vandaag zowaar een afspraak op lokatie. Ik mag een mooie order schrijven waarna ik nog even op kantoor ga werken.

Als ik thuiskom zit er een groep staartmeesjes in de voortuin. Die zijn zo ongelofelijk schattig dat ik er even naar blijf staren. Mijn hele dag is meteen goed met zo'n momentje. Nu we meer thuis zijn en vanuit huis werken, kan je heel fijn meer tijd nemen om om je heen te kijken en te genieten van de natuur. Nu boffen wij natuurlijk enorm met deze plek midden in het bos. Bij een avondwandeling voor het eten zien we al vaak een ree en soms iets heel bijzonders als een das of een bever.

Het gaat zo eigenlijk vanzelf om dankbaar te zijn, maar we zoeken het ook op!

Als we dan een dag met moeilijkheden op het werk, schokkend nieuws van of over iemand, een slecht resultaat of tegenvallende gesprekken hebben gehad, dan zoeken we eerst even buiten op. We zorgen voor een beetje tegenwicht tegenover negatieve berichten. We laten de wind door ons hoofd waaien en vullen onze oren met fluitende vogeltjes. Door het wandelen, praten en bewegen verdwijnen dingen en bekijken we ze wat meer van een afstand.

Tekst van vandaag is psalm 65, het spreekt over de grote daden, de machtige schepping van God.

Vraag van vandaag is: Waar maak jij je hoofd leeg? of: Hoe zorg je ervoor dat je negativiteit omzet in positiviteit?

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Mijn stukjes zijn op! Maar ik ga natuurlijk wel door! Doe je mee???

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • Heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies

Copyright (C) 2021 Ladies United. All rights reserved.