40 dagen dank dag 7

23-02-2021

Romans 5:5 And this hope is not a disappointing fantasy, because we can now experience the endless love of God cascading into our hearts through the Holy Spirit who lives in us!

(The Passion translation)

Het is stil, heel stil op straat en in de winkel. De eerste voorjaarsbolletjes steken hun kopjes uit boven de sneeuw. De kwetsbare sneeuwklokjes wiegen in de wind. Bolletjes zijn voor mij altijd de belofte van een nieuw begin. De bolletjes geven hoop op warmere dagen, op zonder jas naar buiten, op lunchen in de tuin.

Als de lucht grijs en grauw is en de regen met bakken uit de lucht valt (of de sneeuw) zou je haast vergeten dat het ook anders kan.
Zo voelt het ook in de winkel. Het is stil. Alles is schoon en opgeruimd en nieuwe voorjaarsboeken zijn besteld. Maar er zijn geen klanten in de winkel en er worden geen kopjes koffie geschonken voor bezoekers.

Zal het ooit weer anders worden?
Soms voelt het ook zo als alles grijs en grauw is in en om je heen. Gods beloften zijn waar, maar soms zie je het niet.
En dan is het Pasen! Het feest van een nieuw begin! God die Zijn Zoon stuurde naar ons, die Zijn leven gaf en de relatie herstelde tussen God en mens.
Pasen, een nieuw begin, herstel, bloei, kracht....
Heerlijk om deze 40 dagen naar Pasen toe te werken.

Romeinen 5:5 Deze hoop zal niet worden beschaamd, omdat Gods liefde in ons hart is uitgegoten door de heilige Geest, die ons gegeven is.

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • heb je een foto erbij? Graag!

Tot morgen!

Team Ladies