De vogels fluiten, de bladeren ruisen, we gaan naar buiten!! save the date: 24 mei

07-05-2024

24 mei 19.15 verzamelen bij de EGZ (met auto) daarna rijden we naar de start locatie. We gaan echt lekker wandelen dus je moet wel een beetje fit zijn (max 10 km). Zorg je zelf voor een flesje water? Wij zorgen voor koffie en wat lekkers!

Jaarthema is I Care

Thema deze keer is: I care for: the creation, de natuur. Dat betekent dat we de boel graag een beetje netjes houden. Dus, we gaan Plalking!!! Ik heb net ontdekt dat we niet gaan ploggen (Picking up Litter and Joggen) maar we gaan Plalking (picking up Litter and Walking).

Zet je wandelschoenen in het vet, zoek je tuinhandschoenen op en zorg dat je fit genoeg bent voor een rondje Walking en Picking up Litter: wandelen met een missie dus! Lekker genieten van de buitenlucht en van elkaar en ondertussen de wereld een stukje schoner achterlaten! 

Ik zie ik zie……

Er is genoeg te zien in het bos! Sinds kort staat hier (als het goed is) de Tauros, een oeros. We gaan je er meer over vertellen als we hen zien!

Ook gaan we op zoek naar de wielewaal en hopen onderweg een groep te schattige staartmeesjes te zien. Wellicht vliegt er ook wel een ijsvogeltje voorbij of horen we de nachtegaal? Nu de natuur op z'n mooist is lijkt het bos wel een volière!

Ik hoop een bingo kaart te maken voor alle deelnemers zodat we weten waar we naar kunnen zoeken!

Een echte vogelaar vinkt af wat hij hoort, maar wij willen natuurlijk wat zien….. spannend!

Laat je even weten of je komt? i.v.m. koffie en lekkers….

sportieve groet van Kirsten en Carmen