High Tea 23 juni 19.00

14-06-2023

23 juni Sluiten we met elkaar het seizoen af en luiden we de zomer in! We hopen op mooi weer zodat we gezellig onder het genot van een hapje en een drankje in de tuin van Carmen kunnen high-tea'en!

We hebben wederom een mooi seizoen gehad.

We hopen dat je je altijd welkom voelt en dat we je iets kunnen bieden waar je gezegend door wordt.

In de voorbereidingen voor een volgend seizoen, na de zomer, probeer ik altijd een mooi thema te zoeken waar we het hele jaar allerlei activiteiten omheen kunnen organiseren. Een onderwerp waarvan ik denk dat we er met elkaar aan kunnen werken, waar we elkaar in kunnen aanmoedigen of waar we over kunnen leren van en met elkaar. Een thema dat aansluit bij het gemeente thema en waar we samen mee aan de slag kunnen. Afgelopen seizoen wat het thema 'Blessed to be a blessing' Meer hierover kun je teruglezen op de website.

Ben je benieuwd wat het thema voor komend jaar wordt? Kom dan gezellig naar de High Tea. Vriendinnen, moeders en (18+) dochters zijn altijd hartelijk welkom!

De High tea vindt plaats in mijn grote achtertuin en we hopen op heerlijk weer! Omdat we samen gaan eten zullen we iets eerder starten, namelijk om 19.00u.

Iedereen die komt neemt 8 hartige of zoete hapjes mee zodat we een leuke gevarieerde High Tea voor kunnen zetten! Ook als je een vriendin of buurvrouw meeneemt, neemt zij 8 hapjes mee. Als jouw vriendin geen hapjes kan of wil meenemen, neem jij natuurlijk 8 hapjes extra mee!

De hapjes hoeven niet huisgemaakt te zijn maar dat mag wel. Een (stoom)oven en magnetron zijn aanwezig en we kunnen zelfs de bbq aanzetten.

Kirsten en ik zorgen voor scones en voldoende koffie, thee en rosé!

Geef je snel op! Klik op de button:

Ik denk dat samen eten een prachtige gelegenheid is om met elkaar te delen. Op een ontspannen manier samenzijn terwijl we zeker een mooi onderwerp of een vraag kunnen bespreken. Je kunt aan gesprekken meedoen of lekker luisteren naar andere ladies. Tijdens de High Tea zal ik een momentje pakken om het thema voor komend jaar te delen. Ik geloof zeker dat het een thema is waar we met elkaar mee aan de slag kunnen. God schiep de wereld en plaatste ons bewust hierin als beheerders. Wie zijn wij in deze wereld, wat is onze taak, maar meer nog wat is onze zorg? Voel je nooit gepusht hierin, luister lekker mee en pak eruit waar jij wel of niet iets mee kunt.

Ik heb weer inspiratie genoeg!

Doe je mee?

Love to M(eat) with you

Kirsten en Carmen

Team Ladies United