Ladies United Movienight

26-11-2019
Filmavond Ladies United 13 december 2019 19.30u 

Tussen Sint en Kerst even een avondje bijkomen met ladies onder elkaar. Even een avondje helemaal niks maar lekker genieten van een goede film en van elkaar! Een heerlijk avondje met weer een topfilm met Priscilla Shirer, van de film War Room, in de hoofdrol!

TIP: Neem je dochter mee! (18+). Wij zorgen voor koffie, thee en een heleboel lekkers! 

De film:

Van de ene op de andere dag verandert het leven van coach John Harrison als zijn basketbalteam en grote droom van staatskampioenschap door onverwacht nieuws worden verpletterd. Doordat een grote fabriek gesloten wordt vertrekken honderden families uit de stad en moet John nadenken over hoe hij zijn familie kan onderhouden. Onwillig begint hij als coach in cross-country, maar dan ontmoet hij een atleet die haar grenzen wil verleggen en wil rennen voor hem, ondanks haar astma. John wordt geïnspireerd door haar en door een nieuwe vriend, en ondanks alle tegenstand beginnen ze te trainen voor de grootste race van het jaar.
trailer: TRAILER

Laat even weten of je komt! Geef je op of stuur een mailtje met je naam en met hoeveel meiden je komt naar ladiesunited@evangelischegemeente.nl

love to watch together!