We gaan het weer proberen!! MOVIENIGHT!!

08-01-2022

Middenin de voorbereidingen van de 40 dagen gebeds challenge bedacht ik dat we hier heel goed een mooie ladies night aan kunnen koppelen!

Even ontspannen maar wel gemotiveerd worden door deze indrukwekkende film WAR ROOM!!

Ik weet dat een heel aantal van jullie deze al eens eerder hebben gekeken maar middenin de 40 dagen gebeds-challenge die we als gemeente doen, past deze film zo goed dat ik ervoor gekozen heb om toch te kiezen voor het samen kijken naar deze prachtige, indrukwekkende, levens veranderende film!

Trommel je vriendinnen op, nodig je moeder en schoonzus uit en kom samen kijken op 28 januari, 19.45u inloop, start film om 20.00u.

We houden natuurlijk rekening met elkaar. We willen je daarom vragen alleen te komen als je klachtenvrij bent, houd 1,5m afstand met elkaar en ga zsm op je plek zitten als je binnenkomt.

We kijken de film in de grote kerkzaal, daar is voldoende ruimte en luchtcirculatie zodat we zo min mogelijk risico lopen.

Om te weten hoeveel ladies er komen willen we je dringend vragen om je op te geven. Klik op de button en laat weten met hoeveel je komt!