Evenementen:

 

Ik Zie Jou! Het idee dat er iemand is die je ziet, die aandacht voor je heeft en die de tijd neemt om naar je te luisteren kan al zoveel genezing brengen.
Ik zie jou! Dat zegt God tegen ons, maar hoe vaak zeggen we dat tegen de mensen om ons heen? En wat zou het effect zijn als we dat zeggen?...

We hebben er zin in!! De eerste vergadering van het team is net voorbij en de planning voor het komend jaar krijgt al vorm. Wat een leuk thema!!

Op onze komende Ladies avond willen we verder onderzoeken welke dingen we tegen onszelf zeggen, wat we nodig hebben en welke gedachten God over ons heeft.

Het duurt nog even en ja, in april 2019 gaat er eerst een groep vrouwen van de EGZ naar HILLSONG COLOUR LONDON, maar de uitnodiging voor volgend jaar ligt al klaar!!

Zondag 10 en 24 maart sprak Renata in de EGZ over de ziel als deel van wie we zijn en hoe je ziel beïnvloed hoe je je gedraagt en waar je behoefte aan hebt.
Wat heerlijk om naar haar te luisteren!
Op onze Ladies avond op 16 april mogen we opnieuw naar haar luisteren. Renata zal ons meenemen in onze relatie met God. ...

Welk moment of welk plaatje herinnert je aan een bijzonder moment met God?
Wandelde je in het bos en voelde je Zijn aanwezigheid? Las je je bijbel en was het alsof God ineens iets persoonlijks tegen je zei? Hoorde je muziek en wilde je graag dansen voor Zijn aangezicht? Heb je iemand ontmoet, heeft iemand iets tegen je gezegd...

Worship night

22-02-2019

Na een succesvolle avond vorig jaar, willen we graag opnieuw met vrouwen een mooie worshipavond beleven. Deze avond zal zijn op vrijdag 22 februari en begint om 20.00 uur in de Kameleon.
Hoe heerlijk is het om samen te zingen en Zijn Naam groot te maken!
Alle vrouwen, vriendinnen, moeders en dochters zijn welkom.
We...