Evenementen:

 

het is hoog zomer, alles staat in bloei en de lucht is blauw. Wat meer kunnen we wensen?? Ik zeg: we are blessed!!

Lekker de tijd nemen om helemaal niks! Eindelijk dat boek lezen, de tuin herindelen, die fiets of wandeltocht maken... We ontspannen allemaal op onze eigen manier. Waar de een tot rust komt met de ogen dicht in een luie stoel en een podcast op haar oren, laad de ander haar batterij op door nu eindelijk eens die tuin flink onderhanden te nemen....

24 juni Sluiten we met elkaar het seizoen af en luiden we de zomer in! We hopen op mooi weer zodat we gezellig onder het genot van een hapje en een drankje in de tuin van Carmen kunnen high-tea'en!

Doe je gezellig mee? We gaan een leuke voorjaarsknutsel maken met bolletjes en groen en voorjaar op een leuke etagere! Vriendinnen en buurvrouwen zijn hartelijk welkom!

Valentijn

31-01-2022
14 februari Valentijn❤️Voor alle single ladies die (nog) geen partner (meer) hebben organiseren we een single ladies night!
We willen jullie graag deze Valentijns- avond verwennen met een heerlijke maaltijd en wat andere leuke verrassingen.
Het wordt een supergezellige speciale avond voor jou. Deze avond willen we je laten ervaren dat je geliefd...

Nu ik deze nieuwsbrief schrijf, is er net een knutselprogramma op tv. Leuk! Zo krijg ik er al helemaal zin in!

Als er dan eenmaal een thema in mijn hart geland is, dan borrelen er allerlei dingen in me op die ik wil zeggen, dingen die ik wil delen, verhalen die ik ergens heb gelezen of gehoord. Het is dus niet zo zeer dat het lastig is de avond te vullen, nee, mijn struggle is wat er wel en wat er...

Het lijkt rustig bij de Ladies maar achter de schermen ben ik druk bezig met het thema voor het nieuwe seizoen! Zooooo'n zin om weer samen te komen!!!