Evenementen:

 

De meeste films hebben een happy end. Ik denk dat het komt omdat we gewend zijn om overal om ons heen alleen maar succesverhalen te horen. Deels is dat natuurlijk geweldig. We horen zo vaak hoe God fantastische dingen doet, dat we verwachten dat het altijd zo gaat. Het gevaar is dat we daardoor voorbijgaan aan al die andere...

Samen koken en proeven en met kerst de blits maken met je homecooked dessert! We maken er een gezellige avond van!
Opgeven verplicht en VOL=VOL!

Vrijdagavond 11 november knutselavond met de Ladies. Start 20.00u maar als je iets later binnenloopt ben je ook welkom!

het is hoog zomer, alles staat in bloei en de lucht is blauw. Wat meer kunnen we wensen?? Ik zeg: we are blessed!!

Lekker de tijd nemen om helemaal niks! Eindelijk dat boek lezen, de tuin herindelen, die fiets of wandeltocht maken... We ontspannen allemaal op onze eigen manier. Waar de een tot rust komt met de ogen dicht in een luie stoel en een podcast op haar oren, laad de ander haar batterij op door nu eindelijk eens die tuin flink onderhanden te nemen....

24 juni Sluiten we met elkaar het seizoen af en luiden we de zomer in! We hopen op mooi weer zodat we gezellig onder het genot van een hapje en een drankje in de tuin van Carmen kunnen high-tea'en!

Doe je gezellig mee? We gaan een leuke voorjaarsknutsel maken met bolletjes en groen en voorjaar op een leuke etagere! Vriendinnen en buurvrouwen zijn hartelijk welkom!

Valentijn

31-01-2022
14 februari Valentijn❤️Voor alle single ladies die (nog) geen partner (meer) hebben organiseren we een single ladies night!
We willen jullie graag deze Valentijns- avond verwennen met een heerlijke maaltijd en wat andere leuke verrassingen.
Het wordt een supergezellige speciale avond voor jou. Deze avond willen we je laten ervaren dat je geliefd...