Blogjes voor Ladies

 

De zomervakantie is begonnen, de eerste volgeladen vakantie auto's zijn op weg naar het zonnige zuiden en de kids zijn, weer, lekker thuis. Even geen wekker, geen takenlijstjes, geen zoom-meeting. Zelfs de kerk heeft de komende 3 zondagen geen live samenkomst.

Pinksteren

19-05-2021

Voor sommigen is Pinksteren slechts een extra lang weekend maar voor veel christenen is Pinksteren het feest van de uitstorting van de Heilige Geest.

Op weg naar Pinksteren. Waar ik me normaal gesproken voorbereid op een week keihard werken op de Pinksterconferentie van Opwekking, staart een lege agenda me nu aan. Rust. Ook wel eens lekker. Tijd om me voor te bereiden op het echte Pinksteren. Het feest van de komst van de Heilige Geest.

Give thanks with a grateful heart
Give thanks to the Holy One
Give thanks because He's given Jesus Christ, His Son

Moet je door het water gaan, Ik ben bij je; of door rivieren- je wordt niet meegesleurd. Moet je door het vuur gaan- het zal je niet verteren, de vlammen zullen je niet verschroeien.

Waar U komt, geeft U het dorstige land regen. Uw rivier is vol water.
U laat het graan groeien en geeft rijke oogsten. 11 U geeft de omgeploegde grond water, U maakt de harde kluiten nat. U maakt de grond zacht met regen. U laat de planten groeien. 12 U geeft elk jaar een rijke oogst. Overal waar U komt, is er overvloed. ...

Mijn boog heb Ik in de wolken gegeven; die zal dienen als teken van het verbond tussen Mij en de aarde. Genesis 9:13

Het is heerlijk als je geniet van Gods wet/woorden en daar dag en nacht over nadenkt. Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het de tijd daarvoor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet. Psalm 1: 2,3 (basisbijbel)