Obers*!!

Thema: Ladies Christmas Tea: Omdat jij het waard bent!

Met dit formulier geef je je op als ober* bij de Ladies Christmas Tea op zaterdag 18 december.

Na aanmelding ontvang je ruim van te voren voldoende informatie wat we van jou als ober* verwachten. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar ladiesunited@evangelischegemeente.nl...

Ober*, BHV, Muzikant of gastheer?

Om dit event tot een succes te maken, hebben we echte kerels zoals jij nodig. Keukenprinsen die de hapjes netjes op schalen presenteren, obers die de hapjes ronddelen, Bhv-ers voor de veiligheid, pyromaantjes die de vuurkorven brandend houden en gastheren die de dames netjes naar hun plek begeleiden. Als er voldoende obers* zijn, kunnen alle Ladies genieten van dit Ladies Christmas Event!

Obers*!!

Heb je een leuke vriend of ken je een leuke kerel (18+) die wel mee wil doen? Geef hem dan zsm op. We hebben obers nodig voor de bediening, kerels voor afbouwen, voor BHV, om gasten naar de tafels te begeleiden, voor beamer, geluid, licht, vuurkorven, etc etc.

Tip: Eerst vragen dan opgeven!

Dresscode

Om dit event in stijl te laten verlopen, kleden de dames zich op hun mooist. Van de obers* vragen we dringend om je te kleden in zwart pak en wit overhemd met strik. Heb je geen pak of wit overhemd? Probeer deze dan te lenen van een vriend. Kom je er echt niet uit? Laat het ons dan weten met een mailtje naar ladiesunited@evangelischegemeente.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen!

En nu?

Na het indienen van dit formulier verzamelen we de gegevens en delen we de verschillende teams in. Zodra een team compleet is, neemt iemand contact met je op via mail of een telefoontje, om verdere afspraken te maken. 


Alvast superbedankt voor je deelname!!! 


Team Ladies Christmas Tea

*waar ober wordt genoemd, bedoelen we alle taken die door de mannen opgepakt worden: ober, gastheer, stoelensjouwer, catering, vuurkorfmanager etc etc