40 dagen dank dag 24

12-03-2021

40 dagen dank dag 24

Hebreeën 4: 8-11 waarvan vers 10: Wie door geloof die rust ervaart, rust uit van zijn eigen werk, net als God. ( het Boek)

We zaten bij elkaar in de klas op de lagere school en ook op de middelbare school trokken we met elkaar op en dreven de docenten soms tot wanhoop, rookten stiekem onze eerste sigaretje en reed ik nog jaren rond op de rood geschilderde opoefiets die ik van haar kocht voor 5 gulden (zonder licht of remmen) en we verloren elkaar uit het oog..

Tot vorige week...via via hoor ik dat ze op sterven ligt, 2 dagen later overlijd ze.... zo die komt wel even binnen! Ze blijkt zowel suikerziekte als een alcoholprobleem te hebben gehad en ook het vele roken heeft haar lichaam geen goed gedaan.

Wat klinkt dat als een verdrietig leven. Herinneringen komen boven drijven en het maakt me enerzijds verdrietig maar ook zo dankbaar!

Wat ben ik blij dat ik mijn geloof heb, dat ik God ken als mijn hemelse Vader, die er altijd bij was, ook op momenten dat ik het moeilijk had of ernstig ziek was. Zoals de tattoo op mijn arm me elke dag herinnert:

Hij maakt me sterk en geeft me waardigheid/zelfrespect (spreuken 31:25)

en Ik ben waardevol in Zijn ogen. Wat ben ik dankbaar voor mijn gezin, gezondheid, mijn familie, vrienden, @home, kerk en werk.

Ik tel mijn zegeningen...Wat heb ik een mooi leven en wat verdrietig dat mijn oud klasgenootje zo'n ander leven had..

Heer U bent altijd bij mij, U legt Uw handen op mij, Heer U bent voor mij en naast mij en om mij heen elke dag..(psalm 139)


Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • Heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies

Copyright (C) 2021 Ladies United. All rights reserved.

Update Preferences | Unsubscribe