40 dagen dank dag 25

13-03-2021

  40 dagen dank dag 25

  maar de zevende dag is een rustdag, die gewijd is aan de HEER, uw God; dan mag u niet werken. Deuteronomium 5

  Zo, ik denk ik zeg het maar even, het is weekend!

  2 Bijzondere dagen in de week. Voor mij is de zaterdag altijd een 'doe waar je zin in hebt' dag, nou ja, naast de boodschappen dan... dus niet werken-werken, maar iets voor mezelf doen.

  Twee dagen waarop je even terug mag kijken op de week en vooruit plannen naar de volgende week, en tussendoor lekker even alleen maar leuke dingen! En deze 40 dagen is het 'terugkijken op de week' natuurlijk een uitstekend moment om ook te bedenken waar je dankbaar voor was afgelopen week. Wat ging goed? Wat ging beter dan verwacht? Wat ging niet zo slecht als gedacht? Wie heeft jou verrast?

  Weet je wat zo leuk is aan het opschrijven elke dag waar ik dankbaar voor ben? Dat ik het ook veel beter onthoud! De dagen vliegen vaak zo snel voorbij zonder dat je je bewust bent van de mooie dingen die, soms tussen de donkere wolken door, echt wel gebeuren!

  Probeer het maar eens uit.

  Bedenk vandaag dat je vanavond iets moet noteren waar je dankbaar voor bent. Kijk met die blik de hele dag om je heen. En schrijf vanavond daadwerkelijk iets op. Niet per se om te delen maar voor jezelf. Om je eraan te herinneren dat we een dankbaar leven mogen leiden.

  De foto vandaag is van een onverwacht bosje bloemen dat ik kreeg, voor een klus die niet in geld is uit te drukken maar wel erg leuk was om te doen. En dat er iemand anders dan dankbaar is en een bloemetje voor me koopt is onverwacht leuk.

  Ook dankbaar voor iets wat iemand deed?

  zeg dank je wel

  fijn weekend!!


  Doe je mee?

  Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

  Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • Heb je een foto erbij? Graag!


  Mijn stukje:

  Tot morgen!

  Team Ladies

  Copyright (C) 2021 Ladies United. All rights reserved.