40 dagen dank dag 29

17-03-2021

40 dagen dank dag 29

De zon wandelt elke dag van het ene tot het andere einde van de aarde,

Alles ter wereld ervaart haar stralende gloed

Psalm 19: 7

Wat een prachtige psalm, psalm 19. De psalm die gaat over onze Schepper; woorden waar mensen niet omheen kunnen. Woorden niet hoorbaar, maar zichtbaar en voelbaar.

Ken je dat gevoel? Je loopt buiten of je zit binnen. Het is een beetje donker en bewolkt. En dan opèèns breekt de zon door. Je voelt haar stralen, je doet je ogen dicht en geniet van de heerlijke warme gloed op je gezicht. Wat kun je daar blij van worden.

Van de week zat ik, zoals de meeste ochtenden, op mijn heerlijke plekje boven bij het raam. Als het zonnig weer is schijnt daar in de ochtend de zon op mijn gezicht. Maar het was bewolkt op dat moment. Ik deed een kaarsje aan en bedankte God voor het Licht in mijn leven.

Een ander gloed, dan de zon fysiek op mijn gezicht, nam deel van mijn hart. Ik voelde me warm van binnen en dankte God voor Zijn tastbare nabijheid. God raakte mijn hart en ook dan is psalm 19:6 voelbaar en tastbaar in mijn leven

.... De zon wandelt elke dag van het ene tot het andere einde van de aarde, alles ter wereld ervaart haar stralende gloed

Met dat ik God dankte brak ook werkelijk de zon door. Wat een mooi teken en lieve bevestiging van God. Hij is Het Licht in mijn leven.

Een lied welde op in mijn hart; heb hem aangezet en meegezongen:

De zon komt op maakt de morgen wakker;

Mijn dag begint met een lied voor U ...

10.000 redenen voor dankbaarheid!!!


Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Mijn stukjes zijn op! Maar ik ga natuurlijk wel door! Doe je mee???

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • Heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies

Copyright (C) 2021 Ladies United. All rights reserved.