40 dagen dank dag 30

18-03-2021

40 dagen dank dag 30

25-26 "If you decide for God, living a life of God-worship, it follows that you don't fuss about what's on the table at mealtimes or whether the clothes in your closet are in fashion. There is far more to your life than the food you put in your stomach, more to your outer appearance than the clothes you hang on your body. Look at the birds, free and unfettered, not tied down to a job description, careless in the care of God. And you count far more to him than birds. Mattheus 6 the message vertaling

Zijn jullie al naar de kapper geweest? en ook al bij je favoriete kledingwinkel? En wat dacht je van de action of de Hema?

Ik ben wel bij de kapper geweest, heerlijk opgefrist weer. Voor kleding heb ik me voorgenomen de kast van links naar rechts alles nog een keer te dragen en dan eerst maar eens op te ruimen wat niet lekker meer zit, wat een vlek heeft of wat eigenlijk te klein/te groot/ te wijd of te strak zit.

Dus ik trek iets aan, staar in de spiegel, loop er een dag in rond en besluit dan... dat het eigenlijk best lekker zit/ leuk staat of dat het nog steeds kriebelt/trekt/vlekt...

Vanmorgen zat ik voor het raam, aan de ontbijttafel, te staren naar de vogeltjes op de voertafel. Ik heb nooit geweten dat we zulke paradijselijk gekleurde vogeltjes in Nederland hadden. Gewend aan slechts mussen en merels in vorige tuinen, met een heel enkel meesje, geniet ik hier van een overdaad aan koolmeesjes, pimpelmeesjes, groenling, vink, staartvink, roodborst en winterkoninkje. daar is niks geen grijs vogeltje bij! Zo dichtbij het raam kun je goed de kleuren van hun veren bestuderen.

Hoe ongelofelijk mooi gemaakt, hoe kleurrijk, hoe creatief!

Musjes trekken zich niks aan van hun verenkleed, die zijn gewoon zoals ze zijn. Betekent natuurlijk niet dat ze niet trots zijn op wie ze zijn! Kijk ze maar eens poetsen! alles moet wel schoon en netjes zijn...

Geniet nooit zomaar van de natuur, gedenk en dank, het is er niet zomaar, Hij heeft het voor jou gemaakt, om van te genieten... vanachter een raam of tijdens een flinke wandeling!

fijne dag!

kijk die kleuren dan!!

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Mijn stukjes zijn op! Maar ik ga natuurlijk wel door! Doe je mee???

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • Heb je een foto erbij? Graag!


Mijn stukje:

Tot morgen!

Team Ladies

Copyright (C) 2021 Ladies United. All rights reserved.