40 dagen dank dag 3

19-02-2021

"De HEER, je God, zal in je midden zijn, hij is de held die je bevrijdt. Hij zal vol blijdschap zijn, verheugd over jou, in zijn liefde zal hij zwijgen, in zijn vreugde zal hij over je jubelen." Zefanja 3:17, NBV

40 dagen dank dag 3

Ik kreeg vandaag een kaartje. Zomaar iets kleins waarin staat dat er iemand heel blij met me is. Dat we het goed hebben samen (en nee het was niet van mijn man :-))

Dan suddert er toch de hele dag zo'n blij borreltje binnenin me, ken je dat?

Als ik dit schrijf zitten we nog middenin de lockdown en is de wereld om ons heen witter dan wit. We zitten dus opgesloten. Mochten we al niet naar buiten vanwege Corona, dan Kunnen we nergens heen vanwege de sneeuw.

En na een poosje zou je dan kunnen denken: wie ben ik nu nog? Nu ik niet dikke orders binnenhaal, nu ik niet werk, nu ik haast niemand spreek?

Ik moest denken aan een bijbeltekst:

"De HEER, je God, zal in je midden zijn, hij is de held die je bevrijdt. Hij zal vol blijdschap zijn, verheugd over jou, in zijn liefde zal hij zwijgen, in zijn vreugde zal hij over je jubelen."

(Zefanja 3:17, NBV)

Kan je je voorstellen dat God juicht als Hij aan je denkt? Dat gaat veel verder dan een beetje blij gevoel dat ik overhoud aan een kaartje. Als ik me bedenk dat God, in de Hemel, Almachtig, Alomtegenwoordig, Hij die alles in Zijn hand heeft, Hij die de hele wereld bestuurt, Hij die Zijn ogen over de aarde laat gaan, Hij... Hij juicht over mij!

Er staat zo vaak in de bijbel dat ik moet juichen, dat ik blij moet zijn, dat ik me moet verheugen. Gelukkig staat er ook dat Hij blij is met mij, met jou.

Niet omdat ik zo goed werk of dikke orders binnenhaal of zo goed ben.. maar gewoon, omdat Hij zo goed is.

Stuur eens iemand een kaartje, doeslief...

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • heb je een foto erbij? Graag!

tot morgen!

Team Ladies