40 dagen dank dag 5

21-02-2021

Mattheüs 6: 26 Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren, het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Zijn jullie niet meer waard dan zij?

Het is een paar dagen voor Valentijn als ik dit schrijf. We hebben nog steeds dat project dat je voor iemand bidt uit de @Home, erg leuk. Zo blijf je op afstand toch betrokken.

Al ik thuis kom ligt er een cadeau op me te wachten. Ik vergeet altijd dat als we samen iets afspreken iets voor elkaar te doen, dat dat ook betekent dat er iemand iets doet voor mij. Dat iemand bidt voor mij, of een kaartje stuurt. En nu ligt er zomaar een cadeau voor me klaar. Iemand heeft de moeite genomen om helemaal naar ons toe te rijden en het cadeau voor de deur te zetten. Mijn engel is een echte kunstenares (of ze heeft de hulp ingeroepen van de kunstenares..) en heeft een schilderij van 'ons' uiltje' gemaakt. Heel lief!

Ik bedenk natuurlijk met schrik dat ik niet alleen wilde bidden voor mijn @home deelnemer, maar dat ik ook een kaartje had bedacht. Gauw opsturen dus!

En dan nu de bijbeltekst van vandaag. Ik dacht eerst , 'ik ga iets opzoeken over uilen', maar uilen worden in de bijbel genoemd als rovers en aaseters. Dan houd ik het maar bij 'vogels': Mattheüs 6:26 Kijk naar de vogels in de lucht: ze zaaien niet en oogsten niet en vullen geen voorraadschuren, het is jullie hemelse Vader die ze voedt. Zijn jullie niet meer waard dan zij?

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • heb je een foto erbij? Graag!

Tot morgen!

Team Ladies