40 dagen dank dag 8

24-02-2021

'Omdat gezonde mensen geen dokter nodig hebben, maar zieke wel!' antwoordde Jezus.'

‭‭Mattheüs‬ ‭9:12‬ ‭HTB‬‬


Ik werk als ambulante hulpverlener en kom bij mensen thuis die Jezus vaak niet kennen of Hem de rug hebben toegekeerd. Mensen die soms fysiek en/of geestelijk ziek zijn. Die met verslavingen kampen, soms teleurgesteld en boos zijn. Die mij niet altijd hartelijk welkom heten omdat ik soms blijf 'zeuren' over wat hun doelen zijn en waar ze heen willen met hun leven.
Wat ben ik dankbaar en blij dat ik er nooit alleen kom! Jezus is er altijd bij! Want Hij gaat juist naar zieken en heeft een hart voor hun. En helpt mij om door Zijn ogen naar hun te kijken... dwars door hun boosheid, verslaving, tekorten en gedrag. Hij helpt me om ze gewoon lief te hebben en naast ze te staan. Hun te laten zien dat de geliefd, mooi gemaakt en kostbaar zijn en ertoe doen.
Ik werk in een team van collega's die allemaal Christenen zijn en we doen regelmatig een 'wonderenrondje'! Elkaar vertellen en bemoedigen wat Jezus in het leven van onze cliënten heeft gedaan!
Dankbaar 🙏

Doe je mee?

Deze 40 dagen stellen we samen met jou op! Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Ook jouw stukje kan een dag van de 40 dagen worden! mail ons!

Wat staat er in je stukje?

  • Waar ben je vandaag dankbaar voor

  • Welke bijbeltekst past daarbij

  • heb je een foto erbij? Graag!

Tot morgen!

Team Ladies