40 dagen dank

10-02-2021

Lieve lady

Er zijn natuurlijk al genoeg boeken geschreven over dankbaarheid, waarom het zo goed voor je is en hoe je jezelf kunt trainen in dankbaarheid. die kun je lezen, maar we hebben een ander plannetje: Vanaf 17 februari gaan we samen 40 dagen dankbaarheid beleven. Lees de verhalen van ons en andere vrouwen die in hun dagelijkse leven een lichtpuntje zagen, een knipoog van God in iets kleins of wellicht een wonder van formaat!

Maar.... we doen dit niet alleen, we hebben jou nodig! Laten we samen deze 40 dagen vullen met de verhalen van ons! Voor me ligt een blanco programma voor de 40 dagen. Het borrelt in me om er zelf invulling aan te geven, maar het borrelt nog veel meer als ik eraan denk dat we dit SAMEN kunnen doen!

Dus mijn vraag is aan jou: Doe je mee? Pak een schriftje, je mobiel, maar schrijf het op! Heb je iets moois meegemaakt? Mail ons je verhaal, hoe klein of groot het ook is! Laten we elkaar bemoedigen en laat van je horen!

Schrijf je een stukje? Dan graag met een paar kleine tips:

  • Gebruik een bijbeltekst en schrijf die helemaal uit als het slechts 1 vers is.

  • Maak er een persoonlijk verhaaltje van, schrijf in de ik-vorm

  • Heb je een foto erbij? Graag!

  • Mag je (voor-)naam eronder? dat maakt het leuk persoonlijk, liever niet? meld het duidelijk!

  • Jou berichtje wordt rondgemaild via deze nieuwsbrief en via Facebook en Instagram. Noem dus geen adressen of namen van anderen. Gebruik bijvoorbeeld 'mijn vriendin zei..' of 'toen ik de buurvrouw zag..'

Een voorbeeld van een dagje uit de 40 dagen vind je hieronder. Doe je mee? Klik dan op de button en deel je verhaal! Het kan zijn dat we kleine aanpassingen aanbrengen je verhaal, om het meer bij de andere verhaaltjes te laten passen. Je boodschap blijft overeind!

p.s. wacht niet met het schrijven van je verhaaltje tot 17 februari... geef me even de tijd om de layout aan te passen en je verhaaltje in te passen!

Benieuwd naar de reeds verstuurde 40 dagen? klik hier voor de verhalen!