Hillsong Colour London 2020!!

08-04-2019

IRRISISTABLE


Uitnodiging

Het duurt nog even en ja, in april 2019 gaat er eerst een groep vrouwen van de EGZ naar HILLSONG COLOUR LONDON, maar de uitnodiging voor volgend jaar ligt al klaar!!

Ga met ons mee op avontuur, beleef het colour spektakel, begin vast met sparen en maak je klaar! Volgend jaar willen we met een hele groep weer naar Colour, ga je mee? Datum wordt z.s.m. bekend maar ik verwacht ergens april 2010 :-) 

Onderstaand de uitnodiging van Bobbie Houston, gastvrouw van de COLOUR Conference en mede voorganger van Hillsong Church.

Van Bobbie Houston

„Toen ik een klein meisje was, leerde mijn moeder ons om een cadeau met dankbaarheid aan te nemen...om het hart van de gever te zien en de moeite die de gever heeft gedaan te erkennen. We openden het cadeautje langzaam en voorzichtig, ervoor zorgend dat het papier niet teveel werd beschadigd en de linten netjes werden opgerold. Dan keken we de gever weer aan en zeiden we opnieuw : ‚dank u wel’. 

Elke gift verteld een verhaal. Iemand dacht aan jou, die persoon deed zijn best voor jou, die iemand wilde zijn liefde aan je tonen en wilde jou iets tastbaars geven. 

Deze wereld heeft het grootste geschenk ooit ontvangen, geofferd en gegeven De gave van Leven en Eeuwig leven in en door de persoon van Jezus Christus. Een gift, echt, tastbaar en te vertrouwen voor elk hart dat open staat om Hem te ontvangen. Een gift uitermate onweerstaanbaar en onweerstaanbaar om in actie te zien. 

Het woord ‚onweerstaanbaar’ draagt als betekenis :’dat wat niet weerstaan kan worden, dat wat je grijpt en wat mooi is’. COLOUR 2020 draait om het landschap van deze woorden: 

BE FOUND in the irresistible (wordt gevonden in het onweerstaanbare) Houd je ogen gefocust op wat is en wat zal gaan komen. 

BE FOUND in the irresistible laat je het avontuur zien in de dagen die we nu beleven, het avontuur van het bekendmaken van de onweerstaanbare God, vol van genade en vol van goed nieuws aan de wereld zonder hoop. 

BE FOUND in the irresistible  daagt ons uit om het avontuur aan te gaan om licht in duisternis en orde in wanorde te brengen. 

Ik hoop dat je met ons mee trekt naar een onbekende (en toch gekende) toekomst. 

Ik hoop dat je deel wilt worden van een groep geweldige vrouwen die Zijn Waarheid en Goedheid dragen, vol vertrouwen, bestemming en compassie. De Gever Zelf schijnt helder in en door JOU. 

Het klinkt misschien wild en onmogelijk maar God beloofd in Zijn woord dat Hij in staat is om het onbelangrijkste leven of de slechtste omstandigheid te veranderen in iets heel moois.  

Jesaja 51 in The Message vertaling zegt: ‚Ik verander haar dode grond in Eden, haar maanlandschap in de tuin van God, een plaats van uitbundigheid en lachen, dankbaarheid en melodieën.'

Het is tijd om helder te stralen ladies. Het is tijd om wakker te worden, ons cadeau te openen en de schatten van onze redding te dragen. 

HET IS TIJD
Tijd voor de menigten om te horen dat er een God in de hemel is die in hen geloofd, en een groep vrouwen (sisterhood) die op weg is om deze wereld echt een betere plek te maken. 

Het begint altijd met een uitnodiging en deze uitnodiging is voor jouw en jouw wereld. We geloven dat jij zelf met ons de toekomst vol vertrouwen tegemoet stapt. 

Eeuwigdurend, Waar, onweerstaanbaar.

Veel liefs, Bobbie Houston

Host and founder of Colour Conference.
Co-Senior Pastor Hillsong Church.