Ladies United Valentijn!

02-02-2020

14 februari Valentijn❤️

We begrijpen dat 14 februari een erg commercieel gebeuren is geworden maar willen er toch aandacht aan geven. Daarom, speciaal een avond voor alle alleengaande, alleenstaande, single ladies, voor alle jonge (18+) en oudere dames (99-) die, om wat voor reden dan ook, alleen door het leven gaan: we willen jullie graag verwennen met een heerlijk diner met wat extra verrassingen!
De tafel staat gedekt voor jullie op vrijdag 14 februari. Het team Ladies United zal dekken en dienen en er is een muzikaal intermezzo met Joyce de Vos. Trek je (single!) vriendin aan haar jasje en nodig haar mee uit als je het spannend vindt om alleen te komen! Natuurlijk hebben we het over de liefde, over het leven, over Gods plan en jouw bestemming. Maar bovenal gaan we genieten van lekker eten, mooie muziek en een lieve boodschap. We zouden het erg leuk vinden als je komt!
Graag opgeven via de website of stuur een mailtje naar ladiesunited@evangelischegemeente.nl
Love to celebrate love with you!
Bj de voorbereiding voor deze avond moest ik aan een zin uit een oud gospel liedje denken : 'I am my beloved and He is mine'. (Ik ben van mijn geliefde en Hij van mij- uit Hooglied). Vanavond willen we je laten ervaren dat je geliefd bent, dat je Zijn valentijn bent, speciaal, bijzonder, prachtig gemaakt. Dat je niet alleen bent maar dat we er voor elkaar zijn.
Dus, ben je 18+ en 99- en single? Dan is deze avond voor jou.

Geef je op via deze link of mil naar ladiesunited@evangelischegemeente.nl met je naam en geboortedatum dan reserveren we een plek voor jou!

Ben je geen single?

Check dan je Ladies-United-mail boordevol tips voor jouw Valentijn. 

Heel veel liefs!