Valentijn

31-01-2022

14 februari Valentijn❤️

Voor alle single ladies die (nog) geen partner (meer) hebben organiseren we een single ladies night!
We willen jullie graag deze Valentijns- avond verwennen met een heerlijke maaltijd en wat andere leuke verrassingen.
Het wordt een supergezellige speciale avond voor jou. Deze avond willen we je laten ervaren dat je geliefd bent, dat je Zijn valentijn bent, speciaal, bijzonder, prachtig gemaakt. Dat je niet alleen bent maar dat we er voor elkaar zijn.
Dus, ben je 18+ en 99- en ben je alleengaand? Dan is deze avond voor jou.
Hiervoor is het wel nodig dat je je opgeeft. Klik hiervoor op onderstaande button en laat ons voor 10 februari weten of je er bij bent!
We love to see you!!!  
Ben je geen single lady?
Dan dagen we je uit om deze avond jouw vriend of partner in het zonnetje te zetten.
We weten dat Valentijnsdag een super commercieel gebeuren is en dat je je niet wilt laten dwingen om verplicht daaraan mee te doen. Maar hoe vaak zet je jouw man of je vriend echt een hele avond in het zonnetje?
Kook deze avond eens zijn favoriete gerecht, en maak er dan niet een gezonde variant op met verse groentes als hij het liefst een burger met patat wil, maar kook echt zijn gerecht op zijn manier.
Eet hij het liefst aan tafel in alle rust? Of eet hij het liefst voor de tv met een voetbalwedstrijd aan? Ga naast hem zitten en kijk deze keer met hem mee. Houdt hij van een rustige maaltijd? Geef de kinderen dan eerder hun maaltijd en zet ze voor de tv terwijl je samen met je partner aan tafel schuift, misschien kun je de maaltijd wel uitstellen tot de kids op bed liggen?
Trek iets leuks aan vanavond, dat hoeft geen gala jurk te zijn, maar wel iets waar je aandacht aan hebt besteed.
Denk 'Wat wil hij' en probeer daar aan te voldoen. (voor onze singles die nog niet getrouwd zijn.. tot op zekere hoogte dan.. :-) )
God heeft je gezegend met een partner en Hij geniet er van als we van elkaar genieten. Bekijk in deze tips wat je voor hem zou kunnen doen, laat je inspireren en plan je verrassing voor hem.
Be the Love!
Klik hier voor 21 tips.
Heb je een partner die jouw mee neemt uit eten vanavond? Lucky girl!
We wensen je een heel gezellige avond toe. En ook vanavond geldt dan: bedenk wat hij wil, luister, bemoedig, respecteer, bewonder....
We zijn benieuwd naar je verhalen! Reageert je partner op een bijzondere manier of is hij bijzonder verrast? Noteer het in je schriftje zodat je er later nog eens van kan genieten 😍 
ps we sturen je graag een leuk berichtje voor je verjaardag maar dan moeten we wel je geboortedag weten! Klik op verjaardag om jouw gegevens te controleren en eventueel aan te vullen.
Thanks!
Carmen en Kirsten